Azami Sürat: 295 km/h

2009.10.14. 15:18
97 hozzászólás


Hosszú idő után valahogy ismét ráakadtunk Forgács Zsolt András remek weboldalára, ahol összegyűjtve szerepelnek a régi Turbó rágó szkennelt képei. Néha ránézünk, hogy bővült-e a gyűjtemény aztán az egész szeánsz egyféle visszaemlékező-délutánná fajul, nincs olyan autó, amiről ne jutna eszébe valakinek valami anekdota vagy érdekesség. És ez jó, teambuilding helyett is.

Forgács Zsolt András így ír erről.

Biztosan rágott már mindenki  Turbo rágógumit és amikor kibontotta a rágó körül egy kis mini poszter ékeskedett, feldobva ezzel a rágó értékét.
Emlékszem a 90-es évek elején sokan az akkor 10 Ft-os rágógumit az egyedülálló ízéért, mások a benne található autós képért vásárolták.

Bevallom én nem vettem tonnaszámra a rágógumikat, és szerencsémre az iskolámtól (Budapest, Káposztásmegyer- Lakkozó utcai ált isk.) nem messze volt Feribácsi boltja- ahol semmi sem lehetetlen, aki az édességeken és játékokon kívül mindennel foglalkozott, amit gyűjteni lehetett, legyen az kosaras kártya, kinder-figura, matricák vagy éppen rágógumi kép.

Én a gyűjteményem nagy részét itt szereztem meg. Eleinte 5-6 ft-ba került, de egyszer valaki temérdek mennyiségü képet hozott, így törzsvásárló lévén 2-3 Ft-ért juthattam hozzá a képekhez.A képgyűjteményemet szeretném megosztani az internetes társadalommal, örömet okozva ezzel sok embernek. Remélem fáradozásaim nem voltak hiábavalók.
Kellemes böngészést kívánok mindenkinek.
Forgács Zsolt

Nos, csináltunk egy kis válogatást a képekből, fogyasszák szeretettel, és örüljünk együtt a Szent Megszállottságnak.