Az ismeretlen pécsi költő ajándéka

2009.11.09. 18:00
52 hozzászólás

Alapvetően ez inkább a levelezési rovatunkba passzolna, de van egy konkrét oka, hogy a Belsőségre kerül. Nem szeretem, ha fényeznek, pontosabban szeretem, mert hízeleg a hiúságomnak, de hát kinek nem? Viszont nem teszem ki az ablakba.

Viszont a levélből idéznék mégis, a fényezős részeket kihagyva. Mivel így jelentősen lerövidül, már nincs értelme az R.S.V.P.T.C.-be rakni, jobban passzol a Belsőséghez. Íme a levélrészlet:

szia tibi!

(itt voltak a törölt részek)

...cserébe a komoly írásbel dicséret mellé, nesze egy kis ajándék

http://www.topgear.com/uk/jeremy-clarkson/clarkson-gt40-09-1995#commentsListBottom

üdv:
lowtyo

A dolog előtörténete az, hogy a szerdai clarksonos publimban volt egy mondat: "Ejj, egyszer valaki bekommentelhetné a szülinapomra, hogy „PT megmondta: ez a kocsi egy hulladék”. Mondjuk a Ford GT-hez."

Rákattintottam a linkre, és mit látok?

Hűha, de vajon melyik cikk az? Gyors görgőzés a lap tetejére...a haverom! Igaz, nem az új GT, hanem a régi GT40, de így dupla pontot ér, hiszen ez nagyobb legenda.

Ilyen jót már rég röhögtünk, idegyűlt a monitorhoz az egész TC, és itt fetrengtünk. Egyben, azt hiszem, megdőltek Csikósnak a moderálásról szóló elméletei, amelyeket a cikkhez kapcsolódó blogposzt kommentjei között fejtett ki. Mert egy az egyben kiment a komment a TG-n.

Lowtyo amúgy nem tudja, cirka két hete volt a szülinapom. Szóval külön jól esett, köszönöm. Érdemes gyorsan megnézni, még mielőtt kimoderálják...

Ja, és még egy dolog. Azért érdemes elolvasni a cikket is. Mert tulajdonképpen Clarkson is belátta ezt. Pedig senki sem kényszerítette.