A Karácsonyi Hiéna utolsó dobása. Hamarosan

2009.12.12. 22:19
149 hozzászólás

Először is, hadd köszönjük meg a rengeteg vidám kommentet, amit ma olvashattunk tőletek itt a Totalcaron, a Karácsonyi Hiéna-overkill kapcsán. Az ajándékokat köszönjük meg együtt az ajándékozóknak, cégek, magánszemélyek is voltak közöttük.

Könnyeink potyogtak, és minden elismerésünk az eddigi kitartásért, a tudásért, a fegyelemért, a gyurmaautókért és általában mindenért. Megérte az értekezleten kitalálni, leszervezni, ajándékokért szaladgálni, stresszelni, éjjelig bent maradni, és kérdéseket kifundálni, mert a legcsodásabb olvasóink nekünk vannak, itt a Totalcaron.

Hétfőn hivatalosan közzétesszük a nyertesek listáját, megnevezünk minden ügyes és rafinált megfejtőt, aki konchoz jutott.

IMG 3148

A végső kérdés azonban csak most következik, valamikor éjfél után. Érdemes megvárni, mert nagyon egyszerű választ kell adni, egy világújdonságért, amit a Dension ajánlott fel.

Annyira friss, hogy amikor Csikóssal Angliában voltunk, még ott tesztelték egy Passatban, amit arrafelé is Volkswagennek hívnak. Arra való, hogy a kocsiban lévő médiát Wifin lehessen frissíteni, legyen az zene, videó vagy excel file, lehessen internetes rádióállomásokat hallgatni bárhol, szerte a világból, és akárhány wifis laptop, okostelefon és PDA van az autóban ülőknél, mindegyiken lehessen netezni, chatelni, e-mailezni. Meg még ezer egyébre is, hiszen ez egy okos számítógépes hotszpot. Ja, és csak egy USB-s rádió kell hozzá az autóban, meg egy szivargyújtó.

Szóval, a net legyen veletek, és ne adjátok fel, hamarosan jön a WiDrive!
Köszönjük!
Totalcar