Új frontot nyitottunk

2010.05.26. 15:43
155 hozzászólás

Szaporodjatok, és sokasodjatok,
és töltsétek be a tenger vizeit;
a madár is sokasodjék a földön.
Mózes I./1

Ideje volt már, tudjuk, tudjuk. Az idők szavára hallgatva mi is megcsináltuk Facebook-oldalunkat, hogy közösségünk sokasodjék, olvasóink ismerjék meg egymást és legyenek hasznára egymásnak.

Mi tartott ilyen sokáig? Alapvetően az, hogy kigondoljuk, mi lesz az a plusz információ, ami miatt érdemes ott lenni, figyelni és olvasni. Elsősorban olyan képeket, sztorikat, amelyek jó esetben soha nem láttak volna napvilágot (mint például ez a kép itt lenn), illetve készülő anyagainkba is betekintést nyerhessenek az olvasók, így nagyjából tudják, mire készüljenek, mit lesz érdemes figyelni és keresni. Természetesen minden írásunk megjelenik itt is, lehet tetszést, nemtetszést kifejezni szóben, képben, videóban.

Osztogatunk bögrét, kedvezményesen lehet majd cuccokat boltolni, rendezvényeinkről is itt értesültök majd azonnal, gyorsan, hatékonyan.

Nyomjuk a Facebookot, ez a lényeg. Gyertek, minél többen vagyunk, annál jobban figyelnek majd a hangunkra. Lesz értelme, jövője és főleg súlya a közösségnek.