BRÉKING - Változik a KGST Party helyszíne!

2010.08.06. 10:46
5 hozzászólás

Pócsi Pistitől kaptuk az alábbiakat - eszerint az eddigi helyszínhez képest frissebb, lágyabb, jobb helyen kerül megrendezésre az idei KGST Party.

KGST Party Nosztalgia-jármű Találkozó és Retro Hétvége
2010. augusztus 20-22.
Nyíregyháza Sóstó – Koaland Kalandpark, Park Hotel

Új helyszín, nyeremény Zsiguli, minden eddiginél színesebb program

Amikor azt gondoltuk, hogy az idei KGST Party szervezése már nem hozhat nagy meglepetéseket, nagyot fordult a világ. A rendezvényt sikerült visszahozni Nyíregyháza tüdejébe, a Sóstóra, a Park Hotel területére. Ez pedig csak hab a tortán. A keleti országrész legjelentősebb nosztalgia-jármű találkozója minden eddiginél nagyobb lendülettel és színesebb programokkal várja az érdeklődőket; legyen szó családokról, autósokról, vagy csak érdeklődőkről.

A technikai programok mellett medencehasználat, lovagoltatás, íjászat, paint-ball, strandröplabda, kalandpark, folyamatosan nyitva tartó büfé, meleg konyha szolgálja a kikapcsolódni vágyókat. A programok sokszínűsége pedig szintén egy felejthetetlen hétvégét ígér, hiszen lesznek koncertek, táncosok, technikai bemutatók, játékok, rengeteg nyeremény, és a gyümölcs a hab tetején, a nyeremény Zsiguli.

A rendezvény területén sátrazás, faházas szállás és háromcsillagos hotel is biztosítja a megfelelő pihenést.

Pontos információkért látogassa meg a www.kgstparty.hu –t !

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.