Fecske-kilincs: megjött a válasz!

2010.08.22. 06:18
62 hozzászólás

Az emberiség történelmének akadnak olyan megválaszolatlan kérdései, melyek sokaknak álmatlan éjszakákat okoznak: a Kennedy-gyilkosság, az 51-es körzet és még sorolhatnám. Tibby-nek is akadt egy ilyen. A múltkori Fecske-tesztben említettem, hogy a hátsó kilincs feljebb van mint az első. Azt is meséltem, hogy Tibby éjjel fél tízkor követelte a magyarázatot, hogy miért, ő emiatt nem tud aludni. Az Álmoskönyv szerint a kialvatlan kolléga kényelmetlen kötőszavakkal körített kellemetlen körmondatokat képes közölni. Az ilyennek a fele sem tréfa, sürge nekiálltam hívogatni Dr Nils Beckmannt. Azóta tudom, hogy ő bizony brand manager, bármi legyen is az. Reméltem, hogy nem olyan mint az élelmiszer-logisztikai manager, mert az bizony pincér. Biztosra vettem, hogy meglesz a válasz, az összes tervhez és egyéb dokumentációhoz hozzáférése van, ráadásul még publikált is Fecske-ügyben. Nos, íme a válasz:

Dear Mr. Rézmányi,

Thank you very much for your e-mail and your kind telephone call.

After doing extensive research on the design of the Mercedes-Benz 110 series we are very sorry to inform you that we could not find any hints why our designers decided to fix the door handles of the back-doors higher than the ones of the front doors.

May we ask you if you have already checked the Daimler Global Media Site?

If you have any other questions, please feel free to contact us again.

With best regards,
Dr. Nils Beckmann

Szabadfordításban ez nagyjából annyit tesz, hogy nem tudjuk, csak! Újabb akta fog porosodni az archívum mélyén, rajta egy nagy kérdőjellel. Tibby-t pedig hátha álomba ringatja a zsebvespa, made in China.