Több óra szívás

2010.08.29. 16:30
10 hozzászólás

A csapatokat szétszedték, a gyalogos fele telefon nélkül vonatra szállt. Vidám tere-fere alakult ki az "ellenfelek" között, lelkesen keresték együtt Jónás doktort. Természetesen a kalauz egyből leszidta a csoportot  és utasitotta Ritát (ő is versenyző), hogy most már csináljon rendet az osztályában, különben leszállítja az egész bagázst.

Minket, autósokat egy parkolóba irányítottak, ahol ötös csapatokat kellett alkotnunk. Hogy, hogy nem, én a Gáz meg Fékkel kerültem egy brigádba, akik vállalták a navigátori szerepet. Kétszeri erős  tévesztés után végre irányba álltunk, de  két extrém lassú autó azért rendesen visszafogta az iramunkat.

Ezután legalább két meddő órát töltöttünk el Várpalotán, mire végre felvehettük gyalogos társainkat Gárdonyban.....

Azóta újra ketten ülünk a Trampban, Tündér veszettül kapaszkodik, jómagam folyamatos erekcióval küzdök a hegyi szerpentineken, nálam jóbban csak a Tramp élvezi az útvonalat, folyamatosan sikkantgat a kanyarokban.

A feladatok megoldása közben nem nagyon van időnk bejelentkezni - Tündérem is inkább kapaszkodik, mint ír - azért ha tudunk, még jelentkezünk Budapest előtt.