Autómosás ingyen? Itt a Mosó Hiéna!

2010.11.09. 17:44
60 hozzászólás

BES 0307


Emlékeznek még tán, midőn Csikós elindult a fagyos északra, hogy elhozza az Álmot, nem volt minden kézenfekvő és könnyű. Bár a vállalkozásban látszólag sok cég meglátta a lehetőséget, mikor kenyértörésre került sor, sokan szépen, lassan kitolattak. Hiba volt, ezt bizonyítja a többször összeomló blog.hu-szerverparkja, a borzalmasan magas számok és a hype, amit ez az azóta is sokat emlegetett, népi mozgalommá fajult Domsjö Expressz okozott.

Jól tették, akik maradtak és támogattak minket ebben, kapcsolatunk továbbra is jó mindegyikükkel. Az EZ Wash, akik tán Csikós koponyáját is tökéletesre políroznák, ha kéne, most felajánlottak egy négy ingyen autómosásra feljogosító utalványt annak, aki először helyesen válaszol a következő kérdésre:

Mikor nyílt az első gépi autómosó Magyarországon és hol?

Ennyi az egész, aki először helyesen válaszol (évszám, település, utca) az ingyen tolja le a leendő latyakot autójáról. hajrá! Holnap délben eredményhirdetés!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.