Kapd el a Sebességhiénát!

2010.12.17. 16:56
272 hozzászólás


Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel, majd egy remekül használható Hyundai filofax, egy firkálós jegyzetfüzet és annyi friss, ropogós szaloncukor, amennyitől gyomorgörcsöt kaphat egy egész lépcsőház. És persze a dicsőség. Plusz egy Totalcar-meglepetés.

hiena sebesseg

A feladat nagyon egyszerű: december 19. (vasárnap) 18.00-ig készítsen egy fényképet, melyen ön és egy igazán gyors autó látható. Utóbbinál a gyártó által hivatalosan megadott maximális sebesség számít (tehát egy M5-nél pl. 250 km/óra, hiába állítja ön, hogy át van állítva a sebességlimiter). Természetesen a képnek frissnek kell lennie, ennek bizonyítására remekül megteszi egy aznapi számla, napilap, bármi, amivel igazolni tudja, hogy új a fotó (tehát péntek-szombat-vasárnap, azaz 17-18-19.-e játszik). Vasárnap pénteki, szombati lappal fotózni ér, csakúgy, mint szombaton péntekivel, bár az ügyesebbek akár pénteken is pózolhatnak vasárnapi lappal, ennyi könnyítést adunk hozzá.

A másik, lényeges dolog, hogy az ominózus autónak is annak kell lennie, ami. Ehhez úgy kell lefotózni, hogy kétség sem férjen hozzá. Ilyenkor előnyben vannak a Carrera GT vagy Quattroporte-tulajok, de egy 1.9-es szívódezső Octaviára ragasztott RS-matricának nem hiszünk, ahogy egy magányos S-line feliratnak sem. Tudjuk, hogy nem egyszerű, ezért akár több képet is feltölthet róla, de ügyeljen arra, hogy a dátumot bizonyító tárgy ott legyen mindegyiken.

Egy résztvevő-egy autó, egy komment a képek linkjeivel és a pontos típussal (az ellenőrizhetőség kedvéért). Zárás 19.-én este hatkor, figyelem, mostantól ketyeg az óra! Sok sikert!