A világ összes kincse

2011.03.26. 07:58
48 hozzászólás

A Totalcar OT Expós megjelenése körüli gépezet beindulni látszik. Eddig csak tömtük-nyomtuk tele ötletekkel a tankot, terveztünk és újraterveztünk. A hét elején már azonban beröffent a gépezet és lassan, de biztosan megmozdult, kérlelhetetlenül lendült, nincs megállás.

Nagyon örülünk annak, hogy ezúttal a standunk körül is akad majd hely a nézelődésre és pihenésre egyaránt

A hét elején megvolt a szokásos helyszín-bejárás és a kötelező tájékoztató. Ezen megtudtuk az alapvető információkat és változásokat a tavalyi évhez képest. Kimértük a stand helyét és örömmel fogadtuk a tényt, hogy legalább annyi terünk van, mint tavaly.

Ez már csak azért is jó, mert idén mindössze 6-7 járművet ill. motort állítunk ki, így könnyebben körbejárhatóak és jobban hozzáférhetőek lesznek, bár kétségtelen, hogy akad legalább kettő, melyeket körbe kell majd kordonoznunk, értékük elég nagy és világviszonylatban is nagyon ritkák. Két típusról még nem tudunk biztosat, de reméljük, hogy a jövő hétre már lefixálhatjuk azokat is.

Noszvai Andrisnak legalább 47 felé kellett figyelnie. Hátrafelé már nem tudott

Készülnek a pólók, a bögrék (használhatóbb űrméretben, mint tavaly) egy rakat más apróság, az egységes arculat idén ütős lesz, a részletek kimunkálásába lassan belebetegszik az egész szerkesztőség, de adunk a részletekre, érdemes.

Megkaptuk a standbeosztást, régi-új szomszédaink ismét az osztrák Lotus-klubosok lesznek. Nem ment azonban minden ilyen flottul és gyorsan, lényegében az egész kedd délelőttünk ráment a tervezésre és egyeztetésre, hiszen partnerünk, a Carrera számára is biztosítanunk kell egy jó helyet, azt hiszem, nem fog csalódni senki, aki egy jót akar majd játszani a két profi pálya valamelyikén.

OTExpo alaprajz-1

Andrással, a főszervezővel aztán részletesen megbeszéltük az április 14.-i körversenyt a Millenáris Velodromon, ahol természetesen ott leszünk Csikóssal és a videós arcokkal, korhű ruhában, ahogy illik. Mi már nagyjából tudjuk, milyen autók, motorok és legendás pilóták lesznek ott és akkor, azt hiszem, megéri kinézni, semmibe sem kerül majd.

A nyitva tartás a következőképpen alakul majd:
• április 15. péntek: 13:00 - 22:00
• április 16. szombat: 9:00 - 22:00
• április 17. vasárnap: 9:00 - 18:00

Belépők:
Elővételben: Gyermek 6 éves kor alatt: ingyenes
Gyermek 6-14 éves kor között diákigazolvány felmutatásával: 900 Ft
Teljes árú (14 éves kor felett): 2300 Ft
Helyszínen: Gyermek 6 éves kor alatt: ingyenes
Gyermek 6-14 éves kor között diákigazolvány felmutatásával: 1000 Ft
Teljes árú (14 éves kor felett): 2800 Ft

Többen is érdeklődtek, mi lesz a sorsa a tróger Daihatsu kistehernek, nos, örömmel közölhetem, hogy megkezdődött a helyrepofozása. Csikós a minap (miután Winklerrel betoltuk a parkolóban) lepöfögött vele Árpád sógorához, Gajdó Ferihez Verőcére. Feri jómunkásember, erdélyi srác, nem a szájával dolgozik. Most pár napig nála lesz, aztán meglátjuk, mire jutott vele. Hamarosan jelentkezünk.

Csak remélni mertük, hogy Csikós épségben kiért Verőcére. Este aztán beküldte a fotót és fellélegeztünk