Sabc: csapataink harcban állnak

2011.10.06. 07:09
86 hozzászólás

„Egy kép többet mond minden szónál.”, írta Sabc, de valójában két képet küldött. Ezeket. Ez még úgy is jól néz ki, hogy nem rakom mellé az ilyen volt-dokumentációt. Száz szónak is egy a vége, a Cougar futóműve és féke elkészült, fém fékcsövestül, horganyzott csavarostul. Előbbit én kértem, mert a fék az fék, utóbbiért a Sabc lelkesedett, én meg gondoltam, ha már ilyen szépen dolgozik, hadd legyen neki jó. Nem tudom, miért jó ez, de láttam már nivás kivitelben is effajta horgany-lázat.

Cougar 004

Ahogy Pista mondta, enni lehet a futóműről, azóta is azon gondolkozom, denevéren kívül milyen állat tudna enni egy futóműről. Lehet is, hogy valójában a denevérek szeretik a sárga horganyt.

Cougar 005

Várni kell még a sperrdifire, arra két hetet mondtak, de az már letelt. Tehát vagy még néhány hét, vagy most már nagyon itt kell lennie. Hogy milyen a Cougar vezetési élménye az új, rendbe rakott futóművel, még Sabc sem tudja, mert először a sperr, aztán egy jó látogatás a futóművesnél. Aztán elkezdem vágni a centit a következő szerkesztőségi gyorsulási versenyig. A futómű nyilván nem hoz tizedmásodperceket, de álmaimban a sperrel megvan a 16-os negyedmérföld.