Dekormatrica? Langyi!

2011.11.19. 16:28
46 hozzászólás

 

A jó versenydizájn tényleg feldobja az autót. Azonban lássuk be, a rövid életű és könnyen eltávolítható matrica olyan, mint az elhalványuló kozmetikai tetoválás: frankó, frankó, de aki határozott és tudja mit akar, az irharéteg alá nyomatja be a festéket, és viseli titkon vagy büszkén mutogatva – örökké.

Azoknak, aki nem félnek nekimenni az autó festésének és nem aggódnak az évente máshova forduló divatmajmok szavától, ajánljuk ezt a videót. Így készül az igazi versenydekor, címfestő ecset, jó festék és szakavatott kéz kell hozzá. Ugye, hogy mennyire jobban mutat? 

Azoknak, aki lelkesednek a témáért, egy videóval kedveskednék: ugyan a festéstől nem lesz gyorsabb a kocsi, de érdemes megmézni az archív felvételt - brutálisat lép a Mustang, és kézzel varrt bőrcipő is nagyon menő. Aki még ezen túl is megőrizte a lelkesedését, kattintsa végig az autóbuziknak fokozottan pornográf galériát.

 

A képek a zseniális The Magnetic Brainről származnak.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.