Dolgozz nekünk, jutalomért

2011.12.24. 12:04
74 hozzászólás


Talán emlékeznek még, az idei magyar WTCC-futamon jelentős számban képviseltük magunkat. Telós Bandi a Chevynél melózott, én pedig egy háromtagú stábbal kiegészülve pirkadattól alkonyatig, péntektől vasárnapig ott lógtam a Zengő Dension csapattal. Dolgoztunk, keményen, esőben, rekkenő hőségben, idegbajban és nyugalomban.

Nem kerítek neki még nagyobb feneket, legyen elég annyi, hogy kemény munka volt, azóta is emlegetjük mindannyian, akik ott voltunk. A hónapokig tartó utómunka, az Eurosport-jogok körül vívott - helyenként kilátástalan - harc már csak hab volt a tortán.

Most azonban kész lett ez a dokumentumfilm, egy olyan, amilyet megérdemel Michelisz Norbi és megérdemli a csapat, a BMW Magyarország és a Dension is. És önök. Egy emlékezetes hétvégéről, melynek végén rommá tört autóval futotta meg Norbi a leggyorsabb kört, bizonyítva ezzel, hogy van benne kitartás, küzdeni akarás.

Ha pedig ő így tesz a pályán, tehetünk-e mi másképpen a pálya mellett? Ez a mi ajándékunk minden kedves olvasónknak, fogadják szeretettel, először itt, a Totalcaron.

És ezen a ponton kapcsolódhat be minden olvasónk, aki kicsit is ért a felirat-gyártáshoz és kellő szintű angol nyelvtudással rendelkezik. Első körben úgy gondoltuk, hogy leülünk Csikóssal és megcsináljuk együtt. Aztán a BMW Magyarország felajánlott egy egész komoly nyereménycsomagot, ezért összekötöttük a kellemest a hasznossal. A Nagy Karácsonyi Hiéna sajnos elmarad, de így tán egy picit kompenzálunk.

Hozzácsaptunk egy TC-meglepetést és mindezt megkapja az az olvasónk, aki profin feliratozza a filmet és beküldi a videóhoz illeszthető SubViewer (*.SUB) vagy SubRip (*.SRT) fájlt. A feliratokat természetesen leellenőrizzük, a győztes készítőjének neve pedig felkerül a stáblistára. Erre az emilcímre!

És mindezt miért?

Először is itt van ez a karbonmintás BMW M pendrive. 8 gigás, gombnyomásra ugrik elő és tűnik el a csatlakozó. Nincs belőle minden sarkon. De akad még itt diszkrét, fém BMW-logós sapka, téli csapatós kámzsa szintén BMW logóval egy nagyon pöpec BMW Classic falinaptár és társa, egy motoros naptár, valamint BMW X1 apróságok.

DSC 9230

Ha ön perfekt angol és úgy gondolja, megéri a fáradtságot, akkor hajrá! Az sem baj, ha nem, ez esetben csak dőljön hátra és fogadja tőlünk szeretettel ezt a filmet, ez a mi ajándékunk.

DSC 9228