Porcosodás Genfben

2012.03.14. 14:30
56 hozzászólás


Egy ilyen autószalon - azon felül, hogy fárasztó és melós hely az újságírónak - azért sok szempontból iszonyún hasznos.

Először is temérdek - máshol nem hallott - információt szedhet össze, érdekes és fontos emberekkel beszélgethet egy-egy márka jövőjéről, az új típusokról. Leolvashatja arcukról a lelkesedést vagy éppen rezignáltságot, kicsit a lelke mélyére lát minden gyártónak. Mert a csillogó máz alatt ott az igazság. Mindig.

És hiszik vagy sem, sokat elmondanak a lányok is, akik ott pucsítanak, parádéznak vagy éppen paksamétával a hónuk alatt rohangásznak minden stand körül. Olaszok? Pazar. Franciák? Visszafogott. Japánok? Hűvösek, ahogy a németek is. De nézzék csak meg önök is a képeket, melyeket Papp Tibi következetesen készített, míg én csípőből tüzeltem mindenre, ami mozgott. Pincérnő, vendég, operatőr és csodababa Giugárónál, van itt minden.

A benzintyúkok még mindig ennivalók, jó étvágyat!

Papp Tibi résen volt

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.