Vazelinnel törölgetném

2012.03.30. 17:46
52 hozzászólás

Ha valamire biztosan nem számít az ember egy magyar tuningkiállításon, az egy eredeti állapotban fellelt, az utolsó porcikájáig újszerű BMW M635CSI. Pedig éppen ez a fekete gyönyörűség volt az első, ami az utunkba került az idei Carstyling.hu Tuning Show-n, a budapesti Hungexpó egyik pavilonjában.

IMG 7668

Az autó előéletéről nem sokat tudni, mivel tulajdonosa a kulcsokkal együtt távozott, miután beparkolt a szőnyegre. Az 1976-tól 1989-ig gyártott cápa hatos legerősebb példánya ma már kuriózumnak számít. Soros, hathengeres motorja 286 lóerős, közeli rokonságban áll a legendás M1-gyel, de nem szárazkarteres és más a főtengelye is.

IMG 7688

A szerkesztőségi BMW-buzik egyből kiszúrták, hogy a felnik nem eredetiek (Pista szerint az autó is épített), de abban mindenki egyetértett, hogy nem ütnek el az autó hangulatától. Peres gumik ide vagy oda, ez a CSI nagyon rendben van, percekig nem eresztett a látványa.

IMG 7663

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.