Amikor a Lada lenyomja a Porschét

2012.06.30. 12:12
63 hozzászólás

Hogy a szokatlanul hosszú, egy mérföldes oroszországi futamon végül mindkét esetben a 240 lóerőre tuningolt 2101-es Lada fut be másodikként, az egyáltalán nem lényeges. Ennél sokkal fontosabb, hogy a talányos nevű Vintic and Spuntic Workshop-tól származó piros, kereklámpás pilótája röhögve lerajtolja a 993-as Porsche Carrera RS-t, majd ugyanezt meg tudja ismételni az 1000 lóerős Nissan GT-R ellenében is. És azok az arcok, ott a rajtnál. Kiváló hangulat lehet ezeken a futamokon. A Dragtimes oldala karbantartás miatt áll. Reméljük, nem történt semmi végzetes. 

Nem feltételezhetjük, hogy a srác aki a tuning-Ladát vezeti profi versenyző, az viszont biztos, hogy jobb a reakcióideje a rajtelektronikával megtámogatott nissanosnak, és negyed mérföldön szépen lenyomja a porschést is. Amióta láttam a félkész, de 300 lóerősnek ígért drag-Samarát, már semmin sem lepődöm meg. Őrült jók ezek a turbósított orosz autók, na.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.