Elengedték a rendőrök a tettenért vandálokat

2012.07.11. 15:18
64 hozzászólás

A négyfős vandálcsapat két tagját még az autóban érte a kiérkező rendőr Colorado Államban, Snowmass Village egyik, turisták által sűrűn látogatott autós pihenőjében - írta a Huffington Post.


A főleg az autóban hagyott élelemre utazó rongálók 14 autóban okoztak komoly károkat, a helyszínre érkező David Heivly sheriffhelyettes azonban, miután lefotózta a banda két tagját, amint épp az egyik autó hátsó ülésén randalíroznak, futni hagyta őket.

Snowmass Village közlekedési vállalata közzétette a megrongált autókról készült képet Facebook-oldalán, figyelmeztetve az autók gazdáit a rájuk leselkedő veszélyre.

 

Szerencsére a tetten ért vandálokról és a teljes bandáról is közzé tették a fotókat, így ha önök Snowmass Village környékén járnak, tudják, kitől kell tartaniuk.

 

Hogy is mondta a székely a medvéről?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.