Így halhat meg egy Lexusban

2012.07.21. 14:17
378 hozzászólás

Nagyon bátor az a reklámcég, amely kitalálta, hogy a halálfélelemmel próbál népszerűvé tenni egy alapvetően nyugalmat árasztó autót. Pedig pontosan ez történt a Lexus esetében. Úgy látszik, a japánok is megelégelték, hogy potenciális vásárlóik minden eddigi próbálkozásuk ellenére nem tartják elég karakteresnek a kínálat tagjait, ezért elhatározták, hogy az új GS450h esetében szakítanak az eddigi hagyományokkal. A radikális forma csak az első lépés volt.

Vályi Pista nem említette, hogy merre járt a pulzusa az új GS nemzetközi bemutatóján, igaz, ott nem volt versenypálya és profi pilóta sem. A videóhoz viszont mindent megszerveztek, így a potenciális ügyfelek pulzusa a próbakör alatt villámgyorsan 120 fölé emelkedik. A többség minden pillanatban retteg.

A gyáriak elégedettek, hiszen az eredeti cél pontosan ez volt. Mindenki tapsol és még a majdnem szívrohamot kapó hölgy is képes kiszállni. Kérdés, hogy ettől megjön-e a kedve a 345 lóerő összteljesítményű, a nullaszázat 5,9 másodperc alatt teljesítő hibrid, vagyis villany- és benzinmotorral hajtott szedánhoz, vagy mégis valami visszafogottabbat választ.