Gyere velünk! Indul a Totalcar Autósmozi!

2012.09.04. 18:39
56 hozzászólás

drive-in.jpg

Ha azt gondoltátok, hogy ez az évet letudjuk egy Belsőség-találkozóval és egy pályanappal, akkor tévedtek. Ennyivel nem ússza meg senki a Totalcar-dömpinget. Vettünk szenet, vételeztünk vizet, a Fővárosi Autósmozi pedig felcsapott fűtőnek, gépünk pedig gőztől remegve várja, hogy dübörögve nekifeküdjön a nyár utolsó napjainak.

Lehet, merész ötletnek tűnik a teltház (80 autó), de van rá esély, hogy péntek este (szeptember 7.) sikerül egy jó bulit szervezni a Nagykőrösi úton. Már csak azért is, mert az autósmozinak iszonyatosan jó hangulata van, teljesen egyedi, hiszen itt ki lehet feküdni a tetőre, a csillagos ég alatt akár egy jó fröccsöt kortyolgatva szendvicset majszolni, miközben az autó hangrendszerén beszél a film sztereóban.


Nagyobb térképre váltás

És ne gondoljátok, hogy az autósmozi a múlté, de nem ám! Büfé, toalett, pattogatott kukorica, kávé, üdítő és szendvics, van itt minden. Na és persze remek hangulat, kempingszéken, pokrócon vagy autóban ülve, teljesen mindegy: semmihez nem hasonlítható érzés. Mi ott leszünk és várunk titeket egy kis lazításra-bandázásra.

A belépő 1500 Ft/fő, ehhez jár egy kis Totalcar-ajándék és egy adag pattogatott kukorica (helyben készült).
Kapunyitás (Nagykőrösi útról): péntek, szeptember 7, 20.00
Vetítés kezdete: Legkorábban 21.00, nagy érdeklődés esetén később, a film végén zárás és mehetünk is haza, remélhetőleg kellemes szájízzel. Belépés érkezési sorrendben, ne késsetek sokat, a kapacitás 80 autóban limitált. (Tipp: ha nem férnél be, ülj be valakihez, akinél van még hely!)

Na és, hogy mi lesz a film? Buta kérdés, vajon mivel is kezdhetnénk, ha nem Róna Péter legendás Autóversenyzők c. filmjével.

Amit persze megnézhetsz máshol is, de tudjuk, hogy ez soha nem lesz ugyanolyan, mint egy igazi autósmozi. Időseknek nosztalgia, fiataloknak kötelező, hadd tudják meg, micsoda élet volt itt akkoriban.

Totalcar Autósmozi pénteken. Csináljuk meg, mi ott leszünk!

moziheader.jpg