Óriási Tengeren Túli Hiéna

2012.10.19. 18:06
40 hozzászólás

la-fejléc.jpg

Nemrég fejeztük be Los Angelesi sorozatunkat. Az egy dolog, hogy hetvenöt gigányi nyersanyaggal tértünk haza. Az egy másik, hogy ebből több mint húsz cikk lett. De maradt még más is a bőröndben. Olyan, ami nem a képernyőre, hanem a falra való. Vagy a fejre. Alább nem egy, nem két, hanem rögtön három ajándékért is versenybe szállhat a kedves olvasó.

1. Shelby American ajándékcsomag

usa hiena (11 of 11)

Kevesebb mint tíz méterre a legelső Shelby Cobrától várt ránk egy hetyke táska, Magyarországra címezve. Benne egy eredeti Shelby póló és napellenző. Hogy mit kell érte tenni? Hát kérem, sütni-főzni! Ehető Shelby-terméket várunk, lehet sütni Shelby-sütit, krumpli Cobrát. Lényeg, hogy Shelby legyen és ehető. A képeket komment formájában várjuk.

usa hiena (9 of 11)

 

2. Galpin Auto Sports sapka, Mad Mike aláírásával

usa hiena (4 of 11)

Egy zseniális figurát ismerhettünk meg Mad Mike személyében, aki boldogan osztotta a tanácsokat, sztorikat és autogramokat. Bár légkondit most nem épített ebbe a sapkába, de azzal hogy az orrunk előtt aláírta, bárki gyűjteményében lehet belőle szeretett darab. A megszerzéséhez némi művészi véna kell. A szerkesztőségi flotta szabadon választott darabját kell pimpelni, és a képet komment formájában elküldeni. Nem kell mást tenni, mint fogni mondjuk Csikós Dezsőjét, egész pontosan egy képet róla, és kézzel, phoshoppal, painttel, bármivel kicsit jobbá tenni. De ott van még a Kredenc, a Cougar, Bende BMW-je, Bandi Rozija. A lista hosszú, nem kell mindet, elég egyet...de azt nagyon!

usa hiena (8 of 11)

 

3. Egy kép Jay Leno aláírásával

usa hiena (1 of 11)

Ettől a darabtól válunk meg a legnehezebben. Leno boldog mosollyal írta alá nekünk a képet, hívott rajta versenyezni, és rajzolta rá saját képmását. Egy igazi benzinagyúnak felbecsülhetetlen ereklye! Nem is adjuk könnyen! Ahhoz hogy valakinek Leno-autogrammja lehessen, Lenóvá kell válnia. Keressük a legjobb Jay Leno-hasonmást! Vagy a legviccesebbet, esetleg a legtöbb, egyszerre ugyanazon a helyen tartózkodót. Az is plusz pontot jelenthet, ha valami különleges autó mellett áll a a Leno-hasonmás! Lehet fénykép, de akár videó is. Úgyhogy elő a farmeringekkel!

usa hiena (12 of 11)


A határidő október 24, szerda, délelőtt tíz óra. Harcra fel!

dension_logo.jpgNissanLogo.jpg