Kúl vagy nem kúl? Z3-as vontat Z3-ast

2013.05.02. 17:28
100 hozzászólás

Nem emlékszem melyik volt az utolsó napom, amikor ne vágytam volna egy BMW Z3 Roadsterre. Ezt annak fényében is fel merem vállalni, hogy egy Z3-ban egyedül talán Claire Forlani fest jól. Még az sem tántorít el, hogy kevés autó (és annak tulajdonosa) van kitéve olyan sok, előítélet szülte, savanyú megjegyzésnek, mint egy Z3.

2013-05-02 11.22.47

Bajorsága miatt alapból sokan kerámia kiöntőedénynek tartják a tulajt. A tető hiánya pedig csak ront a helyzetén. Ha fiatalabb hölgy, akkor biztos édesapja által véres verejtékkel összeprivatizált vagyonból vette lányának. Esetleg valami dubai-i műveszéti ösztöndíjból kereste meg rá a pénzt. Ha idősebb hölgy, akkor meg vegye már észre, hogy eljárt felette az idő, ott a kombi Volvo. Fiatalabb férfiaknál természetesen a nemi irányultságot kérdőjelezi meg az utca embere. Idősebbnél meg csak legyint: elkapta a pozőrt a midlife crisis. Utóbbi helyzetén ráadásul sokat ront, hogy bár menetközben akár még elegáns látvány lehet, de egy Z3 sajnos a lumbágó nehezítette kiszállásban már nem tud segíteni. Ezért is jó, hogy a hathengeres Z3 alapvetően egy gyors jószág. Hamar eliszkolhat a tulaj, a menetszél pedig elnyomja csípős megjegyzéseket. Meg egyébként is, kit érdekel mások mit gondolnak?

Ezért fogadnám el bármikor. Teszem hozzá, ma egy pillanatra meginogtam, ugyanis egy valószerűtlen kép fogadott a Váci úton. Nem tehetek róla, Z3-szerelem és utálatos előítéletek ide vagy oda, nem tudtam nem kuncogni. Z3 vontatott Z3-at. Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Talán csak annyit, hogy jó dolog a ponyvatető. Csukott tetővel ugyanis kevésbé látszik a sofőr. Kevesebbet kap a kárörvendő közlekedőtársak kellemetlen kötözködéséből. Egy Z3 azért piszkosul kéne!