2013.06.02. 12:06
114 hozzászólás

Gyönyörű hobbi, de egy kiszámíthatatlan autó

25702

Nagy vágyam volt egy sportautó felújítása, saját ízlésem szerinti kialakítása. Egy barátomnál meg is találtam a megfelelő kiindulási alapot, egy Porsche 924 targát. Szegénykét bontásra szánták, mert már a hócipője tele volt a tulajnak. Kb. egy éve már ott állhatott és csak engem várt… :-)

Perverz exhibicioniznushoz

61096

Aztán kapott egy "kis" chip tuningot, ~190 LE, ~400 Nm, fogyasztása 6,9 L/ 100km lett, végsebessége: 215 km/h - körül. Új gyorsulási adatait azzal kezdeném, hogy piros lámpánál, álló helyzetben, meredek emelkedőn egy Chrisler Crossfire powerkodott... az emelkedő végére csak egy kis egyre távolodó folt lett a visszapillantó tükörben...

Ezüst nyíl - a jól összerakott autó

61082

A Nagykőrösin hirdették, de egy nepper ismerőséé volt, aki amúgy szintén autókereskedő, de a faszi felesége járt vele, a szíve szakadt meg amikor elvittem az autóját, de építkezés miatt kellett nekik a pénz. Amikor megvettem, volt olyan kollega aki lement a garázsba lefotózni, nagy szó volt.

Az igazi Granturismo

52211

Vannak még egyéb extrái is a kocsinak mint például (szerintem) a gyári ültetés, az Abarth hátsó légterelő és a skorpiójeles Borbet sokküllős alufelni. Ha a festékhibákat elnézzük neki egész dögös megjelenésű, maffiózós-csajozós autó (is lehetne...).

Recsegő TDI

61100

A legolcsóbbak között volt a hirdetési oldalakon. Nem akartam zsákba macskát venni, illetve azt vettem, de legalább olcsóbban. Számítottam hibákra.
Sajnos az autó előző, aki a 2. tulaj volt egy trehány szarházi, tudatlan, nem mellesleg elég béna ízlése lehetett.