2013.06.16. 12:01
230 hozzászólás

A legFIATabb Zaszti

61156

Az autót 2010-ben vettem első autónak, vezetni már tudtam csak elegem volt a fatertól vagy mutertól kölcsönkérni az autót mikor asszonypajtáshoz kellett menni (50 km egy irányba mit ne mondjak... de már nincs meg :D). Ezért egy jelentéktelen mennyiségű pénzmaggal megindultam autót venni nem akartam Zasztit mert mifelénk ez olyan mint Magyaro.-n a Suzuki.

Első de az utolsó BMW-m

61140

Nekem összességében csalódás a BMW. Szerintem nem annyira jó mint ahová általában pozicionálják - 2012. szeptembertől 2013. júniusig számos apró zavaró hiba merült fel, melyek a használati és élvezeti értéket szerintem alapvetően befolyásolják.

Feltűnő mint egy Ferrari

61180

Nincsen szükségem nagy csomagtérre, tágas utastérre ami öt személynek is kényelmes, rafinált variálhatóságra, csak a puszta vezetési élményre, sportos dinamizmusra és ha lehet mindezt takarékosan (alacsony fenntartási költségek), hétköznapi szempontokat figyelembe véve (a komfortot ne csak nyomokban tartalmazzon, ingázni ne legyen vele nyűg), szép csomagolásban, jól felszerelve és lehetőleg újonnan vagy újszerűen!

Zsebrakéta

61146

Francia autó lévén engem a 2 év alatt sosem hagyott ott. A hibalistán szereplő tetemes alkatrészmennyiség megtette a dolgát:) Bár nem vagyok autószerelő, inkább a lelkesedés hajtott.

Dacia autó a legjobb

25418

Az értékelésben szereplő Daciát 2001-ben vásároltuk Budapesten. Az előző tulajnak nem volt garázsa, így 5 évig szabadban volt. A korábban magyar autószerelők által végzett dágvány munkák javítása, illetve a fejlesztések kihajigálása után vált használhatóvá az autó.