Égéstér Extra Vol. 1 - csoportteszt Michelisz Norbival

2013.06.21. 14:51
63 hozzászólás

kakukcsmichelisz.jpg
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt mondják, jöhetne kettő is, azt csak bóknak vesszük, és örülünk, hogy tetszett. Higgyék el, belülről jobban érezni, fáradt lenne egy ilyen műsor két órában. Viszont van egy olyan elképzelés, hogy nem kell mindig stúdióminőség. Az Égéstér Extra 1. sima lakossági diktafonnal készült, melybe egy kis sztereó mikrofont szúrtam, és ennyi.

Az Égéstér Extrának egyelőre nincs tervezett gyakorisága. Egyrészt mert csak kísérlet. Másrészt mert csak akkor tervezünk ilyesmit, ha van valami apropója. Az első műsor apropója, hogy csináltunk egy hármas hot hatch összehasonlító tesztet, melyhez elhívtuk a Kakucsringre Michelisz Norbit, hogy egyrészt autózzon mindhárommal egy referenciaidőt, másrészt hogy mondja el, mitől jó egy sportautó. Harmadrészt hogy mi újság a WTCC-ben. A felvétel a Kakucsring szabadtéri büféjében készült, behallatszanak az utánunk következő turnus motorosai, emberek jönnek-mennek, ételt-italt rendelnek, ez tehát nem egy zárt stúdió.

Az értékelésben vegyék figyelembe, hogy nem lesz mindig Michelisz Norbi, tehát ez nem egy alapértelmezetten norbis műsorforma. Viszont ha van rá igény, csinálunk még ilyet.

 Direktlink a letöltéshez.