2013.07.28. 09:51
204 hozzászólás

A delfinarcú

61444

Ami nagyszerű: avantgard forma, belső tér otthonossága, műszerfal borítása,belső tér variálhatósága és nagysága, alkatrészek olcsósága (már amikor egyáltalán kell), sose romlik el, nagyon gazdaságos, márkatársak összetartása és az üdvözlési szokások az úton.

Feltűnő kanyarvadász

61428

A hátsókerékhajtást nagyon élvezem, kanyarokban szerintem jobb mint egy elsökerék hajtású autó. Nem tolja az elejét gázra, inkább kéri azt. Télre használt gumikat vettem rá, olyan 6mm lehetett rajtuk, így semmi gondom nem volt a hóban közlekedéssel sem.

V8 gyönyörű köntösben

61200

Tegnap kipróbáltam, hogy milyen kikapcsolt stabilizátorral. Életveszélyes. Ha valaki olyan vezeti, aki nem rendelkezik több éves tapasztalattal hátsókerekes autóban és nem vezetett még hasonló teljesítményű járművet, ne is próbálkozzon vele.

Spagettit ettünk lent a strandon, közben várt egy Alfa Rómeó

61404

Nem akartam én Alfát! Csak egy olyan autót szerettem volna, ami nem parkol minden utca sarkon. Keresgélés során össze akadtam egy 147-essel. Kívülről is tetszett mindig az autó, de az igazi "sokk" akkor ért, amikor beültem. Igen! Én ezt kerestem.

Cecília

54717

Minden alkatrészt elrakott az előző gazdi amit valaha cserélt rajta, pl. egy sereg koszos légszűrő és társai. Megköszöntem, és kidobtam őket, én inkább excel táblában vezetem az ilyesmit.