Elveszett, keressük! UPDATE! A rendszám megvan, már csak a megtalálót keressük.

2013.08.23. 17:40
10 hozzászólás

Ráfaragtam. Sajnos a magyar ipar remeke, a műanyag rendszámtáblatartó alulmaradt a japán sornégyes vibrációival és a minősíthetetlen úthálózatunk rázásaival folytatott csatában. Eltört. Ez a kisebbik baj. Az igazi gond az, hogy rajta volt a rendszám is, és ezek ketten együtt estek le valahol a motoromról.

Ma (augusztus 23.) pénteken délután sikerült elhagynom az UKF-092 rendszámot. Valószínűsíthető fellelési helyei: XVI kerület, Szentmihályi út (Szentmihályi határ úttól az M3 bevezetőig tartó szakasza) - M3 autópálya bevezető szakasza - Hungária körút (M3 bevezetőtől a Váci útig tartó szakasza.)

DSCF7086

Kérem, aki esetleg megtalálja, jelezze ha esetleg még ma sikerül a nyomára bukkanni, és át is tudja adni a megtaláló, jutalma nem marad el: párjával együtt vendégem a mai Ötvös Csöpi filmre a Totalcar Autósmoziba.

Aki hallja, adja át! Előre is köszönöm.

UPDATE: nagyjából tíz perccel azután, hogy a poszt élesedett, álltam a benzinkúton, fizettem, mikor csörgött a mobilom. Blokkolt szám. Az ilyeneket nem veszem fel, mert biztosan valami búgóhangú kiskeziccsókolom akar rám melegíteni valami kihagyhatatlan banki szolgáltatást, követeléskezelési módszert, tudomisén. De ezt most felvettem, és jól tettem: a XIII. kerületi rendőrkapitányságról hívtak, hogy én vagyok-e én, és van-e nekem, elhagytam-e. Biztosítottam őket, hogy én vagyok az, és van nekem, ráadásul el is hagytam. És máris megyek érte.

meglett rendszám.jpg

Itt van, kezemben az elveszett csavargó. Jól átvészelte az esést. Szerintem láttam is a tükörben, amikor a Teve utca magasságában a földön szánkázott. Csak a rendszámtartó volt felül, ezért én csak egy fekete valamit láttam. Mindegy is, megvan. De. A becsületes megtaláló nincs. A rendőrség nem adhatja ki a telefonszámát, próbálták elérni, de nem vette föl a telefont. 

Tehát most gyorsan meg kellene találnunk valakit, aki ki is tette a saját facebook oldalára a rendszámtáblát, és nagy valószínűséggel K. Zoltánnak hívják. Igen, K, mint kiskutya, kárpittisztító, kovács, kalaptartó. 

Megtaláljuk? Van rá úgy egy óránk.