Háború a Hungaroringen

2013.10.03. 13:54
6 hozzászólás

dragracing_130718_ETW_A5_v6_mas_szin_hu (1500)kicsi.jpeg

Hű, azt hiszem, ez kemény lesz. Most futottam át a Hungaroring talán legbenzingőzösebb hétvégéjének programját és el kell ismernem, hogy majdnem mindent odavittek a szervezők, amit csak lehetett.

Október 4-6 között megrendezik a Hungaroring Extreme Technical Weekend-et, melynek neve nem véletlen, hiszen az autó- és motorsportok hazánkban talán legextrémebb hajtásaival találkozhat mindenki, aki kilátogat. És ez nem kevés, figyeljenek csak: - King of Europe Drift Európa Bajnokság, MNASZ Országos Drift Bajnokság Pro kategóriában, motoros kaszkadőrök fürtökben, Nemzetközi Honda Találkozó, Szlalom Országos Bajnokság és az iszonyatosan brutális Dragracing Gyorsulási Verseny.

Magyarán: drift, szlalom, gyorsulás és valami egészen elképesztő, helikopteres világrekord is akad. És mindezt nem csak nézni lehet, hanem ki is próbálni. Lesz Driftaxi egy profival, amitől valószínűleg az átlagpolgár szívrohamot kap, kipróbálhatod az extrém offroad pályát, ahol sikítani fogsz, de akár benevezhetsz a gyorsulási versenyre- vagy szlalomra, sőt, az igazi bátrak egy épített drift-pályán is kipróbálhatják magukat. Ejtőzőknek ott a gokart, Swarowski- és mattfólia-dzsankik pedig benevezhetnek a szépségversenyre, akár ezen a linken is.

És a gyerekek? A csemeték, akik imádják a tüsszögő-hörgő, bivalyerős gépeket de nem bírják sokáig a hangzavart? Nyugalom: animátorok, ugrálóvár, fotózás, lesz hol megpihenniük. Ha pedig ön vagy gyermeke szeretne segíteni azokon, akikre nagyon ráfér, akkor hozzon egy plüssmackót, melyeket összegyűjtve aztán a szervezők átadják a Bethesda Gyermekkórház kis betegeinek, természetesen egy csekk kíséretében. Az Országos Vérellátó Központ sátrában vért adhatsz, az Összefogás Rehabilitációs Központ jóvoltából pedig bárki vásárolhat valami kedves terméket, mellyel a központot segíti. A jótékonyság megfizethetetlen. Manapság főleg.

És mindezt mennyiért?
Napijegy (szombat vagy vasárnap): 2500 Ft (online rendeléssel: 2250 Ft)
2 napos bérlet (szombat + vasárnap): 5000 Ft (online rendeléssel: 4500 Ft)
2 napos bérlet pályahasználattal (péntek + szombat + pénteken 20 perc pályahasználat a Hungaroringen): 10 500 Ft (online rendeléssel: 9450 Ft)
3 napos bérlet pályahasználattal (+ pénteken 20 perc pályahasználat a Hungaroringen): 13 000 Ft (online rendeléssel: 11700 Ft)
Elővételben 10% kedvezménnyel online rendelhető.

És ha nem lenne elég, akkor nézz el a Dragracing-honlapjára vagy Facebook-oldalára, netán keresd fel a Drifter-hu-t. Mi biztosan kinézünk, ez a gyorsulás-dolog érdekel minket, hmmm...

Október 4-6 között háború lesz a Hungaroringen. A motor, a gumik és a másodpercek háborúja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.