2013.11.28. 10:08
33 hozzászólás

A Volvo teherautós részlegének legutóbbi, Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült verziója órák alatt felszántotta a netet. Már készült mindenféle átirat, photoshoppolták az öreg van Damme-ot BKV buszra, született székely verzió. De csak a fehéroroszok voltak elég tökösek megcsinálni IGAZÁBÓL is a két tolató jármű közti spárgázást.

Két ZIL, vagy Kamaz a klipben kézenfekvő lett volna, csak éppen túl kézenfekvő. A meztelen felsőtestű sportoló két 965-ös Zaporozsec közé feszíti ki az öntestéből készült szárítókötelét, és ettől lesz mindennél jobb a produkció. Lehet nyavalyogni, hogy egy kézzel kapaszkodik közben, de azért én csak azt mondom, két tolató veteránautó között lemenni spárgába, úgy, hogy a lábad csak az ablak peremén támaszkodik, rendelkezik némi sportértékkel. Meg aztán azt is fel lehet róni, hogy nem vágatlan a produkció, de hogyan is lenne az, mikor láthatóan nem óriási stábbal vették föl a jelenetet, hanem egy világos színű személyautóból (tükröződik a kocsi a Zapók oldalán) kilógó operőrrel. Innen is tudni, hogy amatőr produkció, a profik szigorúan mattfekete kamerakocsikat használnak, hiszen az kevésbé csillan bele a képbe. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.