2013.12.01. 09:14
86 hozzászólás

Punto: amore italiano

62574

Nem az olasz kocsi a szar, hanem a szerelők akik úgy gondolják, hogy az olasz kocsik szarok, na azok a szerelők a szarok, Ők teszik szarrá, mint a többi nem olaszt is. Érteeem?

Nyitott tetővel diszkont áron

62570

Az F Astrák nem a precíz kivitelezésükről híresek, ennek ellenére megfelelő karbantartás mellett örökéletűek, bár a korrózió erősen ez ellen dolgozik. Egy F Astrát fenntartani fillérekből lehet, alkatrészek minden utcasarkon vannak hozzá.

Álnok japán dögből szerelem

62564

Valamiért nyár elején elkezdtem a használtautón egy egyszerű szűrővel nézelődni: japán, lehetőleg Toyota hátsókerekes autó volt a kiszemelt. Tudni kell, hogy abszolúte Toyota mániás vagyok, és előtt nem sokkal volt lehetőségem kipróbálni a GT86-ot.

NARANCS II. (a történet folytatódik)

61638

Egyszer már majdnem megvettem, de mire telefonáltam volna lekerült a netről aztán amikor újra felkerült (pár hónappal később) azonnal telefonáltam és mivel én voltam az első telefonáló én nézhettem meg elősször.

Az elpusztíthatatlan

62580

A legolcsóbb volt az AUTÓ kategóriában, ipari hulladék volt előtte ( moskvich ) elmentem érte a kereskedő persze nyomta a rizsát, kicsit kifúj a kipu, meg ilyenek...persze full lukas volt :D