Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!

2013.12.24. 17:21
72 hozzászólás

Újabb év, újabb karácsony, újabb fotózás. Visszatekintve megint sok-sok dolog változott, kivéve a lényeget: imádjuk amit csinálunk és még mindig önök a legjobb, legösszetartóbb közönség. Gondolom, nem kell magyaráznom, milyen szorosan összefügg a kettő. Köszönjük hát, hogy ismét végig velünk voltak egy élményekkel, emlékekkel teli évben, hiszen önök nélkül nem lett volna semmi olyan, mint volt: padlógáz a Hungaroring célegyenesében, csatangolás Tokióban, a Senna-film, a kakucsi farolgatás vagy csobbanás a Belsőség-találkozón. Együtt sírtunk a szerkesztőségi romok kikönyökölt motorjai felett, és együtt nevettünk, amikor végre újra lábra álltak.

tc xmas 2013 #8
Olyan nincs, hogy ne menjen az állandó sztorizás

Ebben a hosszú esztendőben, bár sokfelé jártunk, sok mindent láttunk, volt, akitől búcsút vettünk, lettek újak, a legnagyobb változás mégis alig pár napja történt: elköltözött a szerkesztőség. Na, nem túl messze, csak egy emelettel feljebb. Persze az ötletcunami, hogy mi szükséges az új irodánkba, azonnal szétrepesztette a szerkesztőségi levelezési listát. Tévé, videojáték, flipper, jacuzzi, maláj masszőrök és Scarlett Johannson. Végül beértük egy, vagyis inkább két aprósággal. Az autózás történetének legszebb színkombinációjával és Steve McQueennel, a mindenkori cool-pápával, aki még vezetni is tudott. Ennél több nem is kell.

tc xmas 2013 #37
Hogy is van ez?

Innentől kezdve egyértelmű volt, hogy a hagyományos, karácsonyi fotózást az új irodában tartjuk. Ahogy nincs karácsony fenyő nélkül, úgy nem lehet karácsonyi fotózás Fenyő Balázs nélkül sem. Persze, a létszám most sem volt teljes, hisz könnyebb volna a Beatlest újra összehozni, mint a szerkesztőség összes tagját egyszerre egy légtérbe összeterelni. De ha személyesen nem is, lélekben itt volt mindenki.

Ahogy ön is, kedves olvasó, legyen veterános, fotelfizikus, tuner, nyelvtannáci, kezdő benzinagyú, troll vagy csak véletlenül idetévedt kíváncsiskodó. Köszönjük, hogy velünk volt 2013-ban, és várjuk vissza 2014-ben is. Napszaktól és hitvallástól függetlenül kívánunk önnek és szeretteinek békés, boldog karácsonyt!

TC-Xmass-2013-1
Névtelen