Karácsonyi Hiéna 2013: Ki az a Bear Grylls?

2013.12.28. 12:00
66 hozzászólás

Mennyit halljuk, hogy milyen kemény az élet a betondzsungelben, pedig oda elég egy hitelkártya. Olyat pedig nem sorsolunk ki. Ellenben egy komoly túlélőkészletet igen, azoknak az olvasóknak, akik a valódi dzsungelben igyekeznek helytállni...vagy csak szeretnek faragni...esetleg beakadt egy nagyobbacska bokor a Niva-lengőkar fölé.

IMG 8455

A Mohó Hiéna újabb koncot dobott le a szerkesztőségben, amit a MOL-tól hozott nekünk, de nekünk inkább egy csokiautomata kéne az új irodánkba. Pedig milyen jól is néz ki ez a Fiskars kerti túlélőkészlet! Van benne egy kicsi, de annál férfiasabb balta, egy katanákat megszégyenítően éles kés, valamint egy fűrész. Mindegyik szerszám külön-külön felcsatolható a dzsungel-harcos övére, de egyben is el lehet vinni, a hozzájuk tartozó táskában. A benzinkanna és emelő után talán a legfontosabb tartozéka a csomagtartónak egy ilyen készlet.

IMG 8459


De a Hiéna persze nem adja könnyen, csak méltó harcos viheti el, aki tudja hogyan kell ezeket a férfias szerszámokat használni. Ezért hát a feladat nem más, mint a lehető legélethűbb, legjobb üzemanyag töltőpisztolyt kifaragni fából. A pályaműről tölts fel egy képet és a linkjét kommenteld be. A legjobb mű kiválasztása a totalcar szerkesztőségének dolga, neked pedig faragni, fényképezni, feltölteni, bekommentelni, várni majd végül örülni a készletnek. A nevezést december 31-én, 12:00-kor lezárjuk! Hajrá, hajrá, faragjatok rá!