Daler Mehndi a legnagyobb király

2014.02.14. 14:31
16 hozzászólás

Da-ler Mehn-di a legnagyobbkirály,
a legnagyobbkirály,
a LEGNAGYOBB KIRÁLY!

Javaslom mindenkinek tanulmányozásra ezen a szürke pénteki napon a Daler Mehndi-életművet.

Gondolok itt nem elsősorban és nem kizárólagosan a Tunak Tunak Tun című örökbecsű dalra. Bár annak official videoklipjének megtekintése önmagában is elegendő boldogságot sugároz a hétvégére (a kaftán alatt hordott kifogástalan európai úriemberre valló fekete és/vagy fehér farmer/garbó összeállítás, vagy a saját magával énekelve-táncolva mulatozás kiemelendő itt), de autóbuzi szemmel a Saade dil te című opuszban sokkal érdekesebb vágásokra lelünk.

Van ott pillanatokra felvillanó jobbkormányos, oldaldobozos W124 (jól nézem, hogy mintha el lenne maszkolva az eleje?), egy zöld Valami, de még régi műszerfalas, tehát valószínűleg még Japánban gyártott (=nem Maruti) régi Swift is.

Persze nyilván a swiftes csajra utazik, de a Mercedesből már az elején kipattan, hiszen egy igazi úriember nem a kocsival próbálja levenni a Nőt a lábáról.

Hanem... a turbánjával.

Hiába, Daler Mehndi a legnagyobb király. Na.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.