Buszos hiéna: Süssön buszt buszért

2014.03.25. 11:21
32 hozzászólás

Bár a jelenlegi kormányzati álláspont szerint a Rába a magyar buszgyártó, de az igazság az, hogy számtalan kisebb-nagyobb buszgyár létezik még, akik viszont tényleg gyártanak buszt, nem csak matricáznak. Mellesleg Rába futóművel. Az egyik ilyen a Credo család. Az egyik legújabb a modell az Optinell névre hallgató intercity busz.

opti12gal004.1348652019.492.295.png

Most az olvasók még a Volán társaságok előtt rátehetik a kezüket egy példányra, igaz 1:87 arányban, bónuszként hozzácsapva egy thermobélésű kabátot (XL-es méret) is.

credo optinell makett 6

Ehhez csak annyit kell tenni, hogy elkészítik az Optinell minél pontosabb mását ehető változatban. Hogy miből (kenyértészta, marcipán, piskóta, akármi), azt az olvasókra bízzuk, csak ehető legyen. A pályaműről tölts fel egy képet és a linkjét kommenteld be, alá beírva a receptet is! A legjobb mű kiválasztása a Totalcar szerkesztőségének dolga, neked pedig sütni-főzni, fényképezni, feltölteni, bekommentelni. A verseny 2014. március 26-ig, 21:00-ig tart.

IMG 1753 v1

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.