Ez kell a Pancho Arénába!

2014.04.23. 10:26
16 hozzászólás

Nem hinném, hogy a „cipőboltos” Ken Block tisztában van a magyar sport, különösen a motorsport helyzetével, illetve azzal, hogy nálunk a futball mennyire kiemelt fontosságú, államilag támogatott dolog. De lehet, hogy tegnap többet tett a magyar motorsportért, mint eddig bárki.

Footkhana1


Sokan és sokszor említették már, hogy a nem túl sikeres, állami, és szép szóval kikényszerített magánpénzekből is csak vergődő, szégyenteljes eredményeket produkáló magyar foci helyett (legyünk megengedőek, mellett) több figyelmet érdemelnének a motorsportban igenis komoly teljesítményeket felmutató versenyzők. Azok, akik nemzetközi mezőnyben, a saját kategóriájukban tényleg elértek valamit. Akik csak a versenypályán vezetnek több száz lóerős autót, hiszen a közutakon csak „menő” focistáknak jön össze, hogy soktízmilliós autókat törjenek, hiszen az autóversenyzői fizetésből ilyesmire nem tellik. Pedig nem hallottam még, hogy a Hungaroring célegyenesében több ezren rekedtre ordították volna magukat, hogy „Dzsudzsák Balázs a legnagyobb király!

Ken Block most tökéletesen időzített, a Pancho Aréna megnyitójának másnapján mutatta be a futball és a gymkhana keresztezéséből született Footkhana videóját. Ez kell nekünk, így talán foci imádó nagyjaink is felfigyelnek majd arra, hogy az autós fenegyerekek videóit többen nézik meg önszántukból, mint egy-egy NB1-es meccset. Sőt, ilyesmivel nemzetközi sikereket is el lehet érni. Gymkhanát a Pancho Arénába!

Footkhana2

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.