Ez történik most az ország legjobb buliján

2014.04.26. 12:07
52 hozzászólás

IMG 6041
Én mondtam!


Na de most már gyere ki, SOFORT!

Valamivel hét óra előtt értünk ki a Premier Outlet-területére és nem mondom, átfutott a fejünkön, hogy ez a mai buli halálra van ítélve. Szakadt az eső, a sildes sapkánkról arcunkba csöpögött a víz, amíg felraktuk a molinóinkat, kipakoltuk a rogyásig pakolt teszt-Merivából a pólókat, bögréket és miegymást és persze sírva könyörögtünk egy bögre forró kávéért.

Enyhén fagyott ujjainkat vágta a feszítődrót, a Shitgun alá alig tudtuk bepakolni a felniket, mert nem bírta kiemelni az emelő, behúzódtunk a gang alá, de ott meg átfújt a szél a dzsekinken, horror. Ember ide nem jön. Pakolgattunk, rakosgattunk, ment a Facebookra is a képgaléria, aztán amikor felnéztem, hirtelen lett köröttünk vagy hetven autó. Mi van, elállt az eső?

IMG 6046
Itt a fellelési állapotú százhetvenes Mercedes

El. Aztán hirtelen százhetven autót láttunk, majd kétszázhetvenet, most pedig zsúfolásig megtelt a parkoló. Óvatos becslés szerint is kábé ötszáz csodálatos dolog parkol itt. Azért mondom, hogy dolog, mert itt nem csak sok kerék van, hanem mindenféle konfigurációban is akadnak. Van itt, aminek elöl van egy kereke, hátul kettő, vagy éppen fordítva, hatkerekű buszok, csodálatos oldtimerek, pajtában talált 170-es Mercedes és a szívemnek egy nagyon kedves, gyönyörűen felújított, korhűn tuningolt E21-es 323 is akad.

Nézzétek végig a képgalériát, érdemes lesz és főleg gyertek ki, mert délután ötig tart a dzsembori, aztán csak ne üljünk itt szótlanul.

Jó kis összejövetel, a fene sem gondolta volna még ma reggel. (Jaj, és most megint elkezdett szemerkélni az eső...)