2014.06.15. 18:16
46 hozzászólás

Majd' két héten át Londonban és környékén portyázunk, gyűjtjük az anyagot, tapasztalatot, interjúkat csinálunk. Bende Tibbyvel tíz napon át együtt szívjuk szűk szállodai szobák, a bérautó és lepukkant útszéli etetők levegőjét. És egymás idegeire megyünk, kihullik a maradék hajunk, a kollégák szerint zombiként fogunk hazatérni. Mindezt szigorúan a tartalomgyártásért, hogy legyen sok és érdekes kép, videó és szöveg arról, milyen az autós-motoros élet Nagy-Britanniában. Hétfőn indulunk.

totalcar go london

Leginkább Londonban illetve annak durván ötven mérföldes vonzáskörzetében portyázunk, de előre láthatóan villámszerűen lecsapunk Newcastle-ban és Birmingham irányában is végzünk csapatmozgásokat. Előre nem árulnánk el, pontosan hová, milyen eseményekre megyünk, legyen ez meglepetés.

ace-cafe

Tudtok titkos gyűjteményről, és ismeritek annak remeteéletet folytató tulajdonosát, aki életében csak egyetlen kelet-európai autósmagazint hajlandó kincsei közelébe engedni? Ne tétovázzatok, várjuk a kontaktot, megnézzük, megírjuk. Tudtok olyan magyar autóbuzi társaságról, akik Angliában tevékenyek, összejönnek, bandáznak? Londonban magyarként autószervizt visztek? Exkluzív autókat értékesítő cégnél vagytok jól fizetett szakértők? A sarki autómosónál dolgoztok a pakisztáni tulajnak, éhbérért? Minden érdekel, ha belefér az időbe, kaveroljuk a dolgot. Csak írjatok mailt, vagy ide a kommentbe jelezzétek, milyen érdekes dologról van tudomásotok.