2014.06.22. 09:07
115 hozzászólás

Másként gondolkodóknak

63810

Ehhez az autóhoz nyitottnak kell lenni. Rácsodálkozni, mint egy kisgyerek. Majd vezetni. És akkor, amikor kanyarogsz szerpentinen, vagy éles kanyart nagy sebességgel veszel be, egyszer csak összeáll a kép a lábadban, kezedben, gerincedben (képzavar), és üvöltve-sikítva száguldoznak a jelek idegrendszeredben egészen fel az agyadig, mely egyszer csak tudja értelmezni a sok inputot és a frissen összeállt kép orgazmus-szerűen robbanó AHHHHAAAAAA villanása örökre beleégeti billogát agyad kocsonyájába.

Kuka vagy nem kuka?

63818

Mivel építkezés előtt álltunk, és tudtam, hogy folyamatosan egyéb munkához is szükség lesz rá (sok földúttal), két fő szempontom volt a kiválasztásnál: strapabíró futómű, és kényelmes sofőrülés.

Laars, az egyoldalú barát

63824

Öt nyugodt hét volt, amíg nem igényelt szerelőt az autó, ezt nagyon élveztem. Karácsony környékén fémes hang jött a motortérből leállításkor, haláltáncba kezdett a viszkó.

Híg fos

63784

Minden rendben, rozsda nincs, pici sérülés volt jobb elöl amikor feleség a garázsban elnézte a fordulót ezért lett a sárvédő javítva és cserélték a jobb első lámpát. 165 000 van benne (KHHHMMMMM...).

Toyota .... PONT!

63830

Aztán történt egy-két pity-puty .... hátulról megcsókoltam egy Saabot, találkoztam őzikével rókával, fácánnal .... elaludtam a volánnál, és egy korlát tette a dolgát....visszaterelt az útra....