2014.10.12. 08:41
61 hozzászólás

Lomha, de szeretni való, hűséges, gazdaságos

26075

Külső - ez egyéni megítélés kérdése. Kicsit retrós, különösen elölről. Elölről tetszik is, hátulról már kevésbé. Bár nekem a régi szekérszerű Fiat Multipla is tetszett :-)

Használható gépezet, ami bírja a mindennapi basztatást

40810

Egyáltalán nem érzem magam szűkösen, a térdem sem akar leverni semmit, s a mellettem ülővel sem ér össze a vállunk. Ez egy olyan kocsi amiben én is elférek rendesen.

A furgon akit Sárga Villámnak hívnak

46755

Bár körbe ablakos a sárga villám, de belül rácsos, hátul nincs ülés, így spanokkal zülléshez nem igazán alkalmas ( bár ültek már 8-an is benne, de a fiuk a kékben nem szeretik).

A közhelyszótár alapján: Hálás igavonó

26875

Szóval a Combo szerintem jó autó. Olcsó, keveset fogyaszt, viszonylag megbízható. Cserébe előzni csak gondosan megtervezve,az útvonalat jól ismerve merészeljen az ember.

Fürge, megbízható, takarékos málhás elfogadható hibákkal

29430

Újonnan vettem a gépet, és azt hittem megbízhatóságot is vásárolok vele, de nem így lett. Alapjában véve jó kis autó, lehet vele repkedni is...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.