2014.11.03. 17:51
14 hozzászólás

Arab prank.png

Szaúd-Arábiában sok indiai vendégmunkás dolgozik, keményen melóznak, még a legdurvább melegben, gyilkos napsütésben is. Mert kell a pénz, hogy eltartsák az otthon maradottakat. Három ilyen indiai embert invitált az öreg, szakadt Land Cruiserbe két unatkozó szaúdi. Aki már látott videót, amin unatkozó szaúdiak furikáznak szakadt Land Cruiserben, az egyáltalán nem lepődik meg azon, ami ezután jött – nem úgy mint a szerencsétlen indiaiak.

Mondjuk, ANNYIRA nem is akadtak ki az utasok, nagyobb rikoltozásra számítottam, de hát ez sem túl meglepő, hiszen tudjuk – különösen Pere Laci helyi beszámolóit olvasva -, Indiában a közlekedés folyamatos harc az életben maradásért. Gyanítom, ha európaiakat, vagy amerikaiakat vicceltek volna meg a srácok, hevesebb reakciókat láthattunk volna.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.