Meddig bírja a légy a szélvédőn?

2014.11.21. 17:56
14 hozzászólás

Már a legyeken is látszik, hogy ősz van, még ha viszonylag meleg is az idő az ilyenkor szokásoshoz képest. Kicsit bágyadtabbak, először észre sem veszik, hogy elindult a kocsi, aminek a szélvédőjén megpihentek. Utána pedig már csak kapaszkodnak, ahogy bírják. A lábán tapadókorongjai vannak, azzal nem nehéz, de a végtelenségig a légy sem bírja. Ha már úgy adódott, hogy kipróbálhatom, lefolytattam egy kísérletet. Elnézést az álló formátumú videóért, de a spontán kísérlet olyan hirtelen adódott, hogy a kapkodásban így vettem fel.

A légy pont akkor adta fel, amikor megnyomtam a telefonon a stop gombot. Természetesen komoly biológiai megállapításokra ez a kísérlet sem ad alapot, ahhoz komolyabb méréssorozat kéne, de erre csak a brit tudósoknak van kapacitása. Továbbá bármiféle megállapításnak azt is tartalmaznia kell, hogy mindez kifejezetten a Suzuki Balenóéval azonos állásszögű szélvédőkre igaz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.