Zseniális termékelhelyezés a T1 mellett – Sördrive-hiéna ugyanitt

2014.11.29. 14:51
25 hozzászólás

Megvan annak a sajátos hangulata, ha az ember íróasztala egy munkatársával közös. Legalábbis akkor, ha a kollégád egy olyan jó fej srác, mint Rudi, mert akkor az egész helyzetet körbelengi a tolakodás minden látszatától való félelem. Azt hiszem, ez lehet az oka, hogy egy évvel a költözés után egyikünk sem lakta még be igazán az asztalt, amit az egymást váltó címlapügyelethez használunk. Csak hogy mindenki értse: mindezt egy olyan környezetben, ahol a tőlünk balra ülő Zách Dani január óta egy Briggs motort használ papírnehezéknek, Csikós egéralátétéből mellek nőnek, Pista meg egy orálozó thai kurvával néz farkasszemet a monitor mellett. Az első bútordarab mondjuk már nekünk is megvan.

transporter t1 welly.jpg

Rudi közismert VW-bolond. Ezt ha akarnám se tudnám elfelejteni, miután hónapok óta egy kék-fehér T1-es parkol a monitor alatt. Csikóstól kapta, Welly gyártmány lendkerékkel. Bevallom, néha én is megtolom; nagyon aranyos, ahogy a kerek lámpáival elgurul a billentyűzet mögött. A Szent Léghűtéses Egyház ettől még nem szívott magába, de becsülettel átlapozom az asztalon talált szaklapokat is. Hisz’ mint minden rendes fétiskörnek, a volkswagenezésnek is megvan a maga sajtóterméke.

vw depo az asztalon.jpg

Az november-decemberi VW Depo a héten akadt először a kezembe, miután az asztal sarkában pihent már napok óta. Meg is álltam egy ismerős T1-esen. Erről a Porsche-motoros fekete Transporterről Rudi írt egy fasza tesztet a nyáron, itt olvasható. Végignéztem a képeket, majd elértem a belső poszterig, ahol szintén ez a gyönyörűen restaurált kisbusz pózolt. Ugye milyen szép rajta az a tetőcsomagtartó? És a fényezés, meg az a sok króm? Mestermunka. Az autón minden hibátlan, nemde? Valami mégis bontja a harmóniát.

vw depo.jpg

Oké, mindenki rájött: a palackra gondoltunk. A feladvány nem ennyire könnyű, sőt, küzdelmes hiéna lesz ez. A feladat: keresd meg a Totalcar történelmének legjobb rejtett poénját/bakiját, amit képen valaha elkövettünk. A szervereinkre feltöltött százezer+ kép a munkaanyag, és a képek hátterén van a hangsúly. Olyan történés, tárgy kell, amely lehetőleg annyira rejtett, hogy mi sem poénnak szántuk, amikor lőttük/feltöltöttük/publikáltuk a fotót. A lényeg, hogy saját készítésű képünk legyen. Én a Belsőségben keresgélnék, ott legtöbbször van ember a fotókon, és ide kerülnek a leginkább spontán képeink, na meg itt relatív kevés a buzulás a mélységélességgel, de ez csak tipp. A kép linkjét kommenteld be, hozzá egy rövid megjegyzéssel. Szöveget rászerkeszteni ér. Szövegbuborék, photo shop, frappáns cím – jöhet bármi. Be creative!

A nyeremény egy Sördrive Égésétér-kiadás. A határidő vasárnap 22:00.