Mohó Hiéna 2015: Bújj bele Winkler bőrébe

2015.12.30. 17:16
27 hozzászólás

A Főnök nem aprózza el, ha közösségi média jelenlétről van szó. Profin tölti meg tartalmakkal Facebook oldalát, jelen van a Twitteren és újabban az Instagramra is tölti fel a képeit. Érdemes őt követni, mert nem csak a TC-s munkásságát pakolja ki ezekre a felületekre, hanem más írásait (pl. Napszemüveg blog) és olyan képeit is, amik nem kerülnek be a cikkekbe.

Személyes kedvenc formátumom a Winkler-féle tesztautós pózolás, amivel a Facebook követőit tünteti ki. Ezek közül a képek közül választottam ki ötöt, amikből egyet az értékes nyereményért reprodukálni kell. Ne ijedjen meg senki, nem (csak) a testi adottságok és az autótípus alapján dönt majd vaskezű, szubjektív, szerkesztőségi zsűrink, a részletekre is odafigyelünk (ruhadarabok, színek, kiegészítők).

Jöjjenek a minták:

Pózolás puttonyossal

Ferrari és Porsche mellett állva sokakról láttunk már fényképet, de egy piros, ötszemélyes családi puttonyos mellett feszíteni csak az igazán trú arcok tudnak hitelesen. A kép pikantériáját az elrendezése adja meg, de nem elhanyagolható a testépítőktől ismerős, mutatós kéztartás és a budspenceres hunyorgás sem. Ajánlott kellékek: puttonyos autó, terepszínű nadrág, szőrös kabát.

Luxusautós távolba révedés

Nem várjuk el senkitől, hogy hirtelen leakasszon egy Maseratit a játék kedvéért, ezért ennél a képnél sokkal több múlik a karakter pontos átélésén. Pompomos sapka és kesztyű nélkül azonban nehéz lesz labdába rúgni.

A befutott vállakozó

Öltözködése sportos, lezser, de odafigyel a részletekre (óra, napszemüveg, baseball sapka). Mozgó irodáján, a Mondeón/Vignalén, mint hű társán pihen meg a képzeletbeli vállalkozó könyöke, de tudja ő is, hogy a következő autója BMW lesz.

A racionális huligán

A Suzuki Liana igazi célszerszám az elnyűhetetlen fajtából, hasonló lelkületű autókat várunk tehát a képen is. A bomber dzseki ennél a képnél elengedhetetlen, az alul-felül kilógó rózsaszín kapucnis pulcsi plusz pont. A napszemüveg pontos típusát biztosan meg lehet találni a Napszemüveg blogban, de a hanyag félmosoly lemásolásához rendesen meg kell dolgoztatni az arcizmokat. Egy színes cipőfűző és az alufelni is sokat tudnak dobni az összképen.

Nyári gyerek

Ehhez a képhez igazán tökösnek kell lenni: rövidnadrág, póló, lenyitott tetejű kabrió december végén. A kiegészítők (szemüveg, óra, karkötők) itt is fontosak, valamint az enyhén elfordított felsőtestre hívnám még fel a merész pályázók figyelmét.

A pályaműveket szilveszterre való tekintettel január 3-ig várjuk, valahova (például az Indafotóra) feltöltve, a linket ide, a poszt alá kommentelve. És, hogy mit lehet ezzel nyerni? A konc zsíros: egy Vespa espresso-készlet két személyre. Jó munkát!

Az idei karácsonyi hiénákat – köztük a még futó és a már lezárt feladványokat itt találod egy helyre gyűjtve.