Agrárt bírod? Ez a te hiénád

2016.01.16. 09:40
3 hozzászólás

Bő egy hét múlva indul az ország agráripari csúcsrendezvénye a Hungexpón. Ha érdekelnek az agrárszakma minden ágának újdonságai, akkor ez a te programod lesz, ez itt pedig a te hiénád. Mától hat napig napi négy jegyet lehet itt nyerni az Axiál jóvoltából az Agromashexpo és az Agrárgépshow kiállításaira. Feladat lent.

Mi lesz ez a sok agrárshow?

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január 27 és 30 között az AgrárgépShow-n. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) újdonságait mutatják be, köztük több Hannoverben díjazott gépet.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztikahármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában széles választékot mutat be.  A vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is sok kiállító jelenik meg.

Lesznek emellett szőlészeti-, kert- és pincészeti kiállítók, de akit a részletes program érdekel, az itt találja.

És akkor a mai feladat: Mivel a négy jegy családi csomag, fogd be a családot érte. Kérd meg a gyereked (ha nincs saját, jó a szomszédé is), hogy rajzolja le neked kedvenc traktorját, majd küldd be a művet. Mindegy mivel, lehet ceruza, filc, zsírkréta, Paint. A határidő 17-e vasárnap 12:00.