Milyen érzés DTM-autót vezetni? Ilyen

2016.09.24. 09:27
7 hozzászólás

A DTM paddockjában mászkálva hol máshol találkozhatna ez ember Kiss Norbival Európa-bajnok kamionversenyzőnkkel, mint egy Mercedes-Benz nyergesvontatónak támaszkodva.

De hamar kiderült, nem csak azért van most itt, mert az idei versenykamionja egy Mercedes: ma itt kérem versenyautó vezetés lesz, Norbi egy igazi DTM-szörnyeteggel birkózhat.

Ott lehettünk, amikor Norbi először mászott be a DTM-versenyautóba és próbálta bele a fenekét az ülésbe, beszélhettünk vele a teszt előtt és azután is, hogy a mélykék versenyautóból csillogó szemekkel kikászálódott.

Óriási dolog ez a lehetőség, még akkor is, ha senki nem számít arra, hogy napokon belül megkeresni Norbit valamelyik csapat, és szerződést ajánl neki. De a tény, hogy vezetett már ilyen komoly versenyautót, még jól jöhet a karrierje során. Persze senki sem bánná, ha lenne egy magyar versenyző is a sorozatban...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.