Bunkón parkolni rizikós

2017.04.14. 16:21
24 hozzászólás

Idegesített már fel valaki azzal, hogy pofátlanul, két helyet elfoglalva állt be a parkolóba? Ezek a Jeep-tulajok a te nevedben is kicsit gonosz, de nemes bosszút álltak a türhő módon parkoló mercis arcon.

Persze előfordul néha, hogy sajnos a környéken parkolók furcsa parkolási megoldásai miatt kényszerül valaki két helyet is elfoglalni – aztán mikor a többiek elhajtanak, már csak azt látni, hogy nézd, a bunkója hogy állt már be. Éppen ezért is óvatosságra intenék mindenkit, mielőtt igazságot osztana a Tesco parkolójában.

Nem csak azért, mert hogy is mondjam, nem szép dolog másnak anyagi kárt okozni. De azért is, mert ha esetleg mégis felbátorodna valaki a felvételeken látottakon, vegyük észre: a fehér Jeep ugyanaz az autó a két videóban. Biztos nagy az emberünk igazságérzete, de ezek a jelenetek, nagyon úgy tűnik,  megrendezettek, a linkelt leírásban szerepel, hogy a BMW ajtaján egy már korábban szerzett horpadás éktelenkedik.

Ez a pickupos arc viszont jól láthatóan erősen indulatba jött, és apró karcnál többet ejtett szegény fehér bálnán. Milliós nagyságrendű kárt okozni egy béna parkolásért, az nagyon nem kóser, senki ne csinálja utána.

Ha fenti óva intésünk ellenére mégis megleckéztetnék a bunkón parkolót, mindenképp csináljanak róla videót. No nem azért, hogy önmaguk ellen bizonyítékot gyártsanak, hanem mert hát néha, szégyen vagy sem, jó levetkőzni magunkról a kulturáltság mázát és kárörvendve látni, hogy más megteszi helyettünk azt, amire mi csak fejben vagyunk elég bátrak. Ez mondjuk egy egész elegáns megoldás bosszúállásra, igaz, nem két helyet foglalt el emberünk: