Haver, van egy autó a pótodon

2017.04.22. 13:05
27 hozzászólás

Az év legszürreálisabb kamionos videóját sikerült összehozni Kaliforniában. Az élet megírta a Monty Python autópályás rövidfilmjét, benne két szuper karakterrel: a répaszállító kamionnal és egy pióca Nissan Maximával.

A történet előéletéről annyit, hogy az értetlenül hadonászó Dan Bilzerian-forma a Nissan Maximában volt a vétlen szereplő. Egy figyelmetlen sávváltásnál kapta oldalba a sárgarépát szállító kamion pótkocsija, majd jött a videón látható kényszervonatoztatás az I-15-ös autópályán. A rendőrség szerint ez bő fél mérföldön át tartott, azaz legalább 800 méteren át húzta, mígnem egy autós megállásra késztette. Ekkor játszódik egy csodálatos párbeszéd a videót rögzítő srác és a kamionsofőr között, amiben elhangzik a kérdés: miért vezettél ilyen messzire? Ilyen messzire – kérdez vissza a kamionos, aki őszintén meglepődött, amikor elmagyarázták neki, hogy egy autó tapadt a kamionjára.

170420-claifornia-truck-car-index

A 62 éves teherautós sofőr a hatóságnak is azt magyarázta később, hogy semmit nem vett észre az ütközésből. Mivel a nissanos sértetlenül megúszta a kalandot, a kiérkező rendőrök pedig megállapították, hogy teljesen beszámítható volt, még csak komolyabb felelősségre vonásra sem számíthat.