Gyere konspirálni!

2017.04.26. 18:50
8 hozzászólás

Szóval az a lényeg, hogy pénteken délután kettőkor olyan lesz, ami még sosem volt. Kedves olvasók, megnézhetitek, beleülhettek, az igazán szerencsések még talán ki is próbálhatják a ... Na, sajnos most nem mondhatom meg, hogy mit is, mert még titok. Ráadásul nem is olyan egyszerű a kiválasztottak közé kerülni. Mert most feltételeink vannak.

IMG 5044

Nem éppen teljesíthetetlen feltételek, csak fontosak. Ha céges autóként használatra, vagy éppen a családi kasszából vásárolva fiatal (értsd 2-3 évesnél nem öregebb) Ford Mondeód, VW Passatod, Kia Optimád, Hyundai i40-ed, Mazda 6-od, Škoda Superbed, Opel Insigniád, Renault Talismanod, esetleg Toyota Avensised vagy Alfa-Romeo Giuliád van, gyere el, mutatunk valamit, ami érdekelhet.

DSC 4073

Most pénteken, azaz április 28-án, délután kettőre, azaz 14:00-ra gyere a budapesti Pólus Center parkolójába. Arra gondoltunk, hogy itt, hátul egész nyugis szokott lenni az élet, senkit nem zavarunk, nyugodtan gusztálhatjuk a portékát.

pólus parkoló

Csináltunk egy Facebook-eventet is, ott bejelentkezhettek, kérek mindenkit, jelezze, milyen autóval (a fent felsorolt típusok közül) érkezik.

IMG 5683

Ha esetleg hóvihar kerekedne - ami így áprilisban mostanában teljesen normális - majd kitalálunk valamit, de mindenképp megoldjuk, hogy legyen hol összejönni – ígérem, érdemes lesz.