Mi szóltunk: szombaton Parkoló Parádé!

2017.09.06. 17:42
1 hozzászólás

Ha eddig valami furcsa oknál fogva se a címlapon, se a Facebookon nem ért el a hír, hát most szólunk: szombaton (szeptember 9.) 15:00 órától Parkoló Parádét tartunk a Hungexpón! A lényeget a linkelt felületeken már leírtuk újra és újra, szóval ez itt inkább csak egy úgynevezett emlékeztető poszt; ne panaszkodjon senki, hogy elmaradt a nyomatékosítás. 

Lesz ugyan még idén Parkoló Parádé, de pólós-rövidnadrágos csak ez a szombati
Lesz ugyan még idén Parkoló Parádé, de pólós-rövidnadrágos csak ez a szombati

A bevált menetrenden nem változtatunk most sem, azaz 15:00-kor nyílnak majd a kapuk és ömlik be az autók tengere az Albertirsai útról a nagy betonplaccokra. A program innentől – ahogy eddig is – kötetlen, azaz ha a te egyetlen szándékod annyi ezzel a szombattal, hogy autót támasztva beszélgess egy felfoghatatlanul nagy autóbuzikból álló társaság mélyén 18:00-ig, részünkről ámen. Ha ennél azért többre vágysz is jó helyre jössz, de arról a következő bekezdésben esik szó, mert most jön egy rövid kedvcsináló videó arról, mitől parádés dolog a Parkoló Parádé.      

A programról. Ebben a három órában zajlik végig a parkolós bandázás, de akinek az nem elég, megnézhet egy jó előadást vagy kipróbálhat néhány új Nissant. Utóbbit a bejárattól balra eső nagy térkövezett területen találod majd. Kint lesz a Nissan majd' teljes modellpalettája a Micrától a Leafig (lesz félbevágott Leaf is), s ezekhez értő nissanos szakik, akik elmagyarázzák mindenről micsoda. Lehet vezetni is majd és lesz egy nissanos nyereményjáték, de ezek feltételeiről a Nissan-szekció hoszteszeinél tessék majd kérdezősködni.  

Csak egy bandázós sarok a parkoló mélyéről valamely tavaszi PP-n
Csak egy bandázós sarok a parkoló mélyéről valamely tavaszi PP-n

Göbölyös Zsolt szakírónk, az Erőmérő-sorozat házigazdája és Csikós mellett a szerkesztőség legszínesebb autótulajdonlási múlttal rendelkező tagja lesz a most szombati Mesterkurzus előadója. Az idén rendszeresített előadássorozat ezen állomásán a motortuning lesz a téma, s benne minden a szívó benzinestől a turbódízelig. Kérdésekkel lehet készülni, az előadás végén Göbi válaszol mindenre, amire tud. A Mesterkurzus a nyitás után egy órával, 16:00-kor indul a III-as számú fogadóépületben.

Ha a parkolóban ténferegve vagy valamely programelemet élvezve rád jönne a fotózhatnék, gondolj rá, hogy most is lesz egy fotóverseny. Van egy ajándék blueetooth-os hangszórónk annak a vendégnek, aki a legtöbb lájkot gyűjti be az Instagrammon parádén lőtt képével. Feltétel mindössze egy van: a képet hashtaggelni kell, méghozzá egy #tcparkoloparade17-tel. 

#carmeet #vw #pickup #totalcar #parkoloparade #visszaketto

VisszaKetto (@visszaketto) által megosztott bejegyzés,

A mutimiveljössz topik már pörög a Facebook-eventnél. Máskülönben minden hasznos infót megtalálsz tömören alább a keretesben. Várunk szombaton, gyere, gyertek minél többen!

                             Parkoló Parádé 17– Gy.i.k.

Mikor? Szeptember 9-én 15:00-tól 18:00-ig.

Hol? Ahol eddig is: a Hungexpón. Bejárás az Albertirsai út felől: a Hungexpo IV-es és V-ös kapuján.

Ingyen van? Naná, mint minden Parkoló Parádé.

Mesterkurzus? Az 16:00-kor kezdődik a fogadóépületben. (ki lesz táblázva)

Muszáj bent parkolnom? Dehogy, a gátlásos és/vagy autóját szégyellő autósoknak van bőven hely kint is. Az Albertirsai túlsó felén, a kapukkal szemben is lehet parkolni.

Veretni lehet? Ez továbbra sem az a rendezvény. Nagyon légyszi, bírja ki mindenki gumiégetés vagy bármiféle közveszélyes vagánykodás nélkül.