A Hyundai megcsinálta a maga Ken Block-videóját

2017.10.11. 09:28
1 hozzászólás

Gymkhanának kevés, csapatásnak egész jó, tájpornónak kiváló videót hozott össze a Hyundai. Új-Zélandon forgattak két kisfilmet egy helyi specifikus i20-szal, ami egyszerre tízpontos reklám az új raliautónak és a helyi turisztikai hivatalnak. 

Az autó a videóban egy i20 AP4, aki vezeti a Hyundai rali-világbajnoki csapatának új-zélandi versenyzője, Hayden Paddon, akinek talán pont emiatt a forgatás miatt volt igazolása, hogy kihagyja a múlt hétvégi katalán fordulót. Az i20 AP4 a Hyundai reményei szerint a helyi, azaz ausztrál és új-zélandi ralibajnokságok új kedvenc ügyfélautója lesz. Azt mondják, az FIA-féle R5-ös kategória keretrendszere szerint építették, lényegesen olcsóbban kínálják majd más R5-ös autóknál, pedig teljesítményre nincs lemaradva tőlük. Lásd: videók.

A második videó sem gyengébb mint az első, bár akárcsak az, egy keménykezűbb vágót elbírt volna. Ebben a Cardrona síközpontra hajt fel Paddon egy csodás szerpentinen. Szívfájdító percek, benne van minden, ami a rali-világbajnoki naptárból egy ideje már kiciánozott Új-Zéland raliban jó volt: széles, néhol bakhátas utak olyan sima murvával, amilyen a világon nincs még.  

Ha a videók után hirtelen Gymkhana-hiányod lett, ezen a linken összeszedtünk neked pár olyat.