Ők nyerték a darabos Audikat

2017.12.30. 17:37
4 hozzászólás

Lehet, hogy a két kis LEGO-készletnek pénzben kifejezve sehol nincs az ára egyik-másik limitált példányszámú autómodellhez képest, de maga a tény, hogy két menő versenypilóta építette össze őket, és hogy aztán a kézjegyükkel is ellátták a műveket, teljesen egyedivé, megismételhetetlenné, és különösen értékessé teszi ezeket. Ha valaki nem tudná, milyen koncért is zajlott a harc, itt a videó az összerakásukról:

A Nico Müller által összeépített E-tron Quattro megnyeréséhez a versenyző vezetéknevéhez (Müller=molnár) illően liszt szabadfogású felhasználásával vezetett az út. Születtek videók, képregény, sütemény és kiöntött lisztbe vegyes technikával rajzolt művek is. A képre kattintva a Müller-galéria nyílik:

Kattintson a képre, galéria nyílik!
Kattintson a képre, galéria nyílik!

A kategóriában a TC-zsűri egyértelműen és nagy fölénnyel Szantoszka képregényét hozta ki elsőnek. Jelentős mennyiségű energia, kreativitás ment bele a műbe.

Érdemes kicsit elmélyedni a részletekben is, hogy észrevegyük, Müller tiszteletére még a lisztes zacskót is átrajzolták, a járművekhez shelles Ferrari-készleteket is felhasználtak (éppen ezért a pálya hol máshol is lehetne, mint Fioranóban). Ügyes húzás a kukásautó hókotróvá alakítása, és nagy öröm Homer Simpsont viszontlátni a pálya mellett.

Toffika videója
Toffika videója

Mattias Ekström nyerte az összeépítő-versenyt, a győztes Audi R8-ért saját készítésű rajzzal-festménnyel lehetett ringbe szállni. Itt egy kicsit bajban voltunk, mert Lui fiának a rajza bitang jó lett, egy nyolc éves sráctól egy ilyen minőségű munka elég szép teljesítmény, gratulálnunk Gergő! De ugye egy ilyen hiénázás pont olyan, mint a Hegylakó: csak egy maradhat. A matek ilyenkor is segít – a szavazatok összeszámolása után már egyértelmű volt az eredmény: Nhienyl nyert. Kattintsanak a képre, ha minden pályaművet látni szeretnének.

Kattintson a képre, galéria nyílik!
Kattintson a képre, galéria nyílik!

Félelmetesen szép ceruzás-akvarelles-képet készített Nhienyl, aki nem is magának szerette volna megnyerni az Ekström-Audit, hanem párjának, aki a csibész svéd versenyzőnek óriási rajongója. Nem is csoda, hogy Nhienyl két képet is mellékelt a művéről, annyira jól sikerült, hogy az ember simán gondolhatná, hogy egy fotó digitális megtrükközésével készült. De nem, ez tényleg az, aminek látszik, kézműves akvarell.

Mindenkinek szeretném földig meghajolva megköszönni a részvételt, elképesztően jó arcok vagytok, kedves TC-olvasók. Annyira jó látni a lelkesedést és azt, hogy sokan vannak, akik komolyan aktivizálják magukat a Mohó Hiéna kedvéért, hogy a legszívesebben már holnap új koncokat dobnék a csattogó fogsorok elé. De sajnos nincs minden nap karácsony, ugyanakkor megígérem, mindent megteszek, hogy 2018-ban is szégyenletesen zsíros, magas tápértékű marakodni való kerüljön a mi drága Hiénáink elé.

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan juthatnak hozzá megérdemelt koncukhoz.

Közben eredményt hirdettünk a többi hiénában is, itt megtalálod mindet.